Ecoplan | Javna rasprava: Gradska tržnica u Čapljini
1414
post-template-default,single,single-post,postid-1414,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Blog

gradska tržnica u Čapljini

Javna rasprava: Gradska tržnica u Čapljini

Na radost mnogih Čapljinaca Gradska tržnica vraća se na svoje staro mjesto, pored zgrade općine u središtu Čapljine.

 

Osnovni razlog za izradu i donošenje Urbanističkog projekta gradske tržnice Čapljina je stvaranje uvjeta za realizaciju interesa grada ali i šireg područja.

 

Tržnica je objekt koji svojim posjetiteljima nudi različite aspekte socijalizacije, pa je važno da, pored svog oblikovnog rješenja, objekti svojim funkcionalnim rješenjem angažiraju i aktiviraju okolinu. Ovo je prostor koji građani svakodnevno koriste za svoje potrebe i sa kojim su već stvorili neki odnos, i sada im se predstavlja u novom svjetlu, ostavljajući novi utisak na promatrače i konzumente.

 

Urbanistički projekt gradske tržnice, kojeg je izradio Ecoplan Mostar se nalazi u fazi nacrta, i javno je izložen (grafički i tekstualni dio) svakog radnog dana od 12.00 do 14.00 sati zgrade Općine, u uredu broj 34, u razdoblju od 16.10. do 27.10.2014.godine.  Građani, javna poduzeća i ustanove, pravne i fizičke osobe, političke organizacije i svi drugi zainteresirani subjekti mogu donijeti sugestije i prijedloge sa obrazloženjem  uz naznaku točne adrese, i predati na protokol Općine-Šalter sala.

 

Javna prezentacija i rasprava na Nacrt projekta bit će održana u ponedjeljak, 27.10.2014. godine  u 10.00 sati u Sali Općinskog vijeća Čapljina (zgrada MUP-a) u Čapljini, ulica Gojka Šuška.

 

Nacrt UP Gradske tržnice u Čapljini u cijelosti je moguće pregledati ovdje.

Urbanistički projekt gradske tržnice u Čapljini

No Comment

Post A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.