Ecoplan | SRC KRENICA, GRUDE
1117
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1117,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

SRC KRENICA, GRUDE

ABOUT

Studija je prvi korak u pokretanju procesa dokumentiranja, inventarizacije, valorizacije, kategorizacije i verifikacije ovog područja. Osnovni predmet studije je analiza mogućnosti korištenja prostora oko jezera Krenica i utvrđivanje zona i elemenata njihove zaštite. Osnovne postavke ovog dokumenta moći će se unijeti u buduće dokumente, planove i odluke Općine Grude. Studija je zabilježila i prikazala: izvore podataka koji su zasad dostupni, postojeće stanje, ograničenja u radu i nedostatak informacija, ciljeve budućeg uređenja, moguće područje za budući rekreacijski centar, zone zaštite jezera i uvjete korištenja, osnovne postavke mogućeg budućeg uređenja i plan budućih aktivnosti.

Cilj ove Studije je dati Općini Grude jasne stručne smjernice prilikom daljeg provođenja aktivnosti na uređenju jezera Krenica te evidentirati ograničenja u prostoru i nedostatak relevantnih podataka.

NAZIV PROJEKTA

Studija mogućnosti korištenja i zaštite vrijednosti jezera Krenica

LOKACIJA

Općina Grude

VRSTA PROJEKTA

Studija za potrebe pokretanja procesa zaštite

Godina izrade

2011.-2012.

CATEGORY
Studije, Zaštita okoliša