Ecoplan | Mala scena HNK Mostar
Na zahtjev investitora ecoplan je izradio projektnu dokumentaciju glavnih i izvedbenih projekata kao i projekata uređenja interijera i vođenje projektantskog nadzora na uređenju male scene Hrvatsko narodnog kazališta.
HNK Mostar, Mala scena, projekt, objekt, nadzor,
276
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-276,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

MALA SCENA HNK MOSTAR

ABOUT

Hrvatsko narodno kazalište Mostar nalazi se u Ulici Kneza Domagoja b.b. u Mostaru, na mjestu bivše robne kuće, na parceli veličine 0,73 ha. Radi se o novom gradskom središtu, kojeg okružuju ulica dr. Ante Starčevića, kneza Domagoja, Kralja Zvonimira i kardinala Stepinca. Koncepcija prostornog uređenja definirana je lokacijom nove katedralne crkve na sjevernom dijelu i zgrade Velike gimnazije i Španjolskog trga na južnom dijelu centra grada.

Trenutno stanje objekta je takvo da je u funkciji oko 2000 m². Objekt ima sve potrebne priključke i to za definitivno korištenje.

U funkciji je Mala scena sa pratećim prostorijama, ulazni prostor sa foajeom i bifeom, garderobe i sanitarije za glumce, sanitarije za posjetitelje, ostava rekvizita, prostori za tehničko osoblje, uredi i dr.

Ecoplan je uradio kompletnu projektnu dokumentaciju na glavnom nivou (arhitekturu, konstrukciju i sve instalacije) prve faze objekta to jest do kote ± 0,00, kao i projekt uređenja interijera.

Ecoplan je vršio usluge projektantskog nadzora i druge konzultantske usluge, kao donaciju Hrvatskom narodnom kazalištu.

 

 

 

 

Naziv projekta

HNK Mostar

Lokacija

Mostar

Investitor

HNK Mostar

Godina projektiranja

2002

Bruto površina objekta /m2/

2.000

CATEGORY
Arhitektura