Ecoplan | JAVNA RASPRAVA O NACRTU PROSTORNOG PLANA PARKA PRIRODE HUTOVO BLATO
Pozivaju se sve zainteresirane strane da sudjeluju u javnoj raspravi i da svojim konstruktivnim prijedlozima i kritikama doprinesu kvaliteti prostornog plana
Hutovo Blato, Park prirode, zaštita okoliša, prostorni plan,ecoplan, Stolac, Čapljina, močvarno područje, ptice selice
1618
post-template-default,single,single-post,postid-1618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Ulaz u park prirode Hutovo Blato. Put za Karaotok i jezero Škrka

JAVNA RASPRAVA O NACRTU PROSTORNOG PLANA PARKA PRIRODE HUTOVO BLATO

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja HNŽ, u svojstvu nositelja pripreme za izradu Prostornog plana područja posebnih obilježja za područje od značaja za HNŽ „Park prirode Hutovo blato“ za razdoblje od 2013. do 2023. godine, organizira javnu raspravu o Nacrtu Prostornog plana.

 

 

Javno izlaganje Nacrta Plana u Stocu bit će održano 20. svibnja 2015. godine u Ulici kralja Tomislava bb, u dvorani za sastanke zgrade Općine Stolac, sa početkom u 9:30 sati.

Javno izlaganje Nacrta Plana u Čapljini održat će se istoga dana u dvorani Općinskog vijeća (zgrada MUP-a), Ulica Gojka Šuška, sa početkom u 12:30 sati.

 

Ovom obavijesti se pozivaju sve zainteresirane strane da prisustvuju i sudjeluju u javnom izlaganju, te svojim konstruktivnim prijedlozima i kritikama pomognu pri izradi dokumenta kojim se planira područje najvrjednijeg prirodnog resursa ovih općina.

 

Radujemo se Vašem dolasku.

 

No Comment

6

Post A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.